tiistai 12. huhtikuuta 2011

Aitous on yhtä kuin vapautus...

Mitä aidompi olet, sitä helpompi ja hauskempi maailmasi on



1. Vaihe kehityksessä – Kohti olemista ja “Aitoa Minää”.

”Ei ole väliä mitä teet, sillä se mitä olet ratkaisee”

* Se mitä olet, rakentaa sinun henkilökohtaisen kokemuksen maailmasta!
* Kun olet purkanut ohjelmoinnit sinun ja maailman välistä, pääset aidosti
tilaan, jossa ”aitominäsi” paljastuu ja silloin kokemuksesi maailmasta on puhdas. Tätä myötä hiljalleen ohjaudumme seuraavaan kehitysvaiheeseen…




2. Vaihe kehitysksessä – Aitominä ja ”automativiinen toiminta”

”it’s not who you are, it’s what you do that defines you”

* Se mitä olet määrittää kokemuksesi maailmasta.
* se mitä teet määrittää maailman kokemuksen sinusta.



ELI: Tutustu itseesi, sillä se miten koet itsesi määrittää, miten koet maailman. Mitä aidommin koet itsesi , sitä aidommin koet maailman ja yhä aidommin vastaat toiminnallasi maailman pyyntöihin sinulta. Tällöin alat toimia osana kokonaisuutta, jota maailmaksi kutsutaan…
Tunnet tämän vapautumisentunteena, koska enää, et joudu pohdiskelemaan mitä ”pitäisi” tehdä. Ainoa toiminta, joka tulee sinulle tehtäväksi, kulkeutuu automaattisesti lävitsesi. Koet tämän toiminnan, kuin joku kuljettaisi sinua, kunhan vain päästät irti vastaan taistelusta ja annat maailmankaikkeuden “käyttää sinua hyväkseen, mutta myös omaksi hyväksesi”.

Miten tutustua itseesi?
Tämä on ainoa asia mitä sinun pitää ”tekemellä tehdä”. Et saa päästää itseäsi karkuun itseltäsi, vaan sinun pitää kohdata tunteesi, ajatuksesi, intohimosi, hekumasi, niin ja luonnollisesti myös pelkosi, sekä sisäisessä, että ulkoisessa maailmassasi.
Kohdatessasi itsesi ymmärryksesi herää hetki hetkeltä vahvemmaksi, että enhän minä olekaan nuo tunteeni, ajatukseni, intohimoni, periaatteeni, tai edes se millaiseksi yleisesti itseäni kuvailen. Jokainen kokemasi tapahtuma alkaa vapauttaa sinua.

VOI KUINKA MAHTAVA MATKA TÄMÄ ON – KOEMME ELÄMÄN AIVAN UUDELLA TASOLLA, AIDOSTI JA VAPAASTI!

Ja kuitenkin tämäkin tapahtuu kuin itsestään ajan ollessa oikea. Aidosti kokeaksemme nämä tunteet, meidän ei tarvitse pyöriskellä tunnemyrkyissä ja masentuneisuussa potemassa alemmuuden tunteita. EI. Mitä meidän tarvitsee tehdä on myöntyä ainoastaan ajatukselle, että tallaisia viestejä rakentuu, kun tukahdutamme aidon minän, aidon olemassa olomme virtaa , taistelemalla vastaan luonnollistakehitystä ja täten vapautua täydellisesti tunteisiin kiinnittymisestä.


Siispä, miten aito olet itseäsi kohtaan? Huijaatko tai valehteletko itsellesi tiedostamatta, kenties alitajuisesti? Tuntuuko sinusta, että yksi osa itsestäsi vetää sinua yhteen suuntaan ja toinen toiseen, tunnetko tällaisia sisäisiä konflikteja?

Lähde tutustumaan omiin ajatuksiisi ja niistä nouseviin tunteisiin esimerkiksi kirjoittamalla listausta elämäsi toiveista, elämäsi intohimoista, syvimmistä haluistasi...jne.
Mikäli tuntuu, että et saa kirjatuksi mitään ylös, koska "millään ole mitään väliä", niin tässä on huomion paikka. Et siis ole vielä yhteyksissä aidoimpaan luovaan virtaasi.

Jatka harjoittamista, kirjoita ihan mitä tahansa tai istahda alas vaikka vain 5minuutiksi ja anna ajatusten virrata.
Ensimmäisessä vaiheessa huomioi kaikki ohi virtaavat ajatukset sekä kohtaa kaikki kirjoittamasi toiveet.
Tämän jälkeen tärkein osio: ÄLÄ VÄLITÄ YHDESTÄKÄÄN AJATUKSESTA, TUNTEESTA, TOIVEESTA TAI HALUSTA VAIKKA NE OLISIVAT KUINKA TODELLISIA JA TÄRKEITÄ!!!

Kun hiljalleen olet irtautunut kaikista mielesi ailahteluista, hetkellisistä haluista, huomaat mitkä ovat ne asiat joista, et aidosti pääse eroon, vaan maailma jopa vainoaa kysymällä kysymyksiä sinulta näihin liittyen ja pakottaa sinut toimimaan aitouteen suunnaten...

Päästessämme Automatiivisen toiminna tasolle, on helpottavaa tietää, että sinua vedetään juuri siihen suuntaan johon sinut on koodattu aikojen alussa(tai koodataan kehityksesi mukaan) kulkemaan. Mutta on ymmärrettävä, että tämä automatiivinen toiminta ei tarkoita tunteiden ja ajatuksien poistumista pelistä. Se tarkoittaa ainoastaan sitä, että nyt näet syyn tekemisellesi, niin suurena, että et hetkahda vaikka mielesi, kuinka pelottelisi sinua, riittämättömyydellä, torjutuksi tulemisella, millä tahansa pelolla.
Tästä hetkestä eteenpäin askeleesi tukeutuvat sisältäsi nousevaan voimaan, jonka johdosta alat kulkea pelot huomaten, ne ylittäen ja ymmärtäen. Astut elämään alueelle, jossa mukavuus ja epämukavuus yhdistyvät yhdeksi ja samaksi vaihtelevien tunteiden aallokoksi pinnallasi, samaan aikaan, kun meresi syvyydessä voit aina tuntea syvän rauhan...

Hiljalleen tunnet sen vahvemmin ja vahvemmin. Sen virran voiman, joka kuljettaa ja voit päästää irti... Olet irrallinen, olet osakokonaisuutta, täydellinen sellaisena kuin olet, Suppeana, yhä laajenevana yksilönä.
NYT TOIMIT RAUHASTA KÄSIN, PUHTAANA VAPAUTENA...

“Feel the Fear and Do it Anyway” -Susan Jeffers


Kuljetetuksi tulemisen tunne nostatti yllä olevan tekstin maailmaani, kun lähiaikojen tapahtumien myötä olen huomannut yhä vahvemmin sen, miten suurimmat päätökset nousevat automaattisesti sisältämme, kunhan vain lopetamme vastaan taistelun...
Olet varmasti tuntenut, joskus jotain samanlaista, kuten minä 9.4.2011, kun maailmankaikkeus kampitti minut ja tipahdin polvilleni Unelmieni Prinsessan, Rakkauteni eteen...

2 kommenttia:

  1. Hei hei Heikki!
    Ihan lukemisen helpottamiseksi tuo tausta voisi olla kokonaan solidblack kun nuo taustakuvat häiritsee tämmöstä pöljää !

    VastaaPoista
  2. Moro Sepi,
    Kiitti vinkistä...
    Pistämpäs uuden taustan fiilistelyn käyntiin. Täys musta olis ehkä aika rankka, jopa epämukavuusalueelle! ;)

    VastaaPoista