maanantai 30. toukokuuta 2011

Lyhyesti...

Rikotaampas rutiineja ja pitkän tarinoinnin tuomaa mukavuusaluetta. Tässä lyhyin kirjoitukseni tähän astisista ja samalla kehittynein, koska osasin linkata videon mukaan postaukseen(tosin en osannut vielä sovittaa sitä oikean kokoiseksi -no kaikki aikanaan).

Video on lontoon kieltä, mutta toisaalta kielellinen kehittyminenhän on hyväksi meille kaikille.. =)
Video on lyhyt, ytimekäs ja sen aihe on henkisyys, eli "kaikki". Mielenkiintoinen aihe?
Kun olet katsonut sen kommentoi mitä se sinussa herättää?
(Ja kyllä, tiedän kommentointi on todella EPÄMUKAVAA ainakin joskus, mutta väitän, että pystyt voittamaan minun kommenttini, joka on alla! ;) )






(Videon perus viesti on, että henkisyys on kaikessa elämässä. Se ei ole uskonnossa tai pelkästään itse "henkisyydessä". 90% henkisyydestä on unitilassa olemista, kuten myös vähintään 90% kaikesta ihmiselämästä on) ja vain 10% on aidosti hereillä olemista. Meidän tulee siis herätä henkisyydestä, mutta myös kaikesta muusta mielen illuusiosta... Haluaako joku avata sisältöä tarkemmin?)

Omat tunnelmat, kun juuri katsoin videon:

Latasin tän videon jo aiemmin tänne blogiin, niin että voin sen myöhemmin julkaista. Silloin oli mielettömästi sanottaa aiheesta. Nyt ei oo mitään sanottavaa, joten en edes yritä. Nauttikaa videosta ja kommentoikaa, niin ihmetellään Tätä unimaailman henkisyyttä yhdessä!



PS. Nyt on mielssä jotain aivan muuta:

Kosketus aitoon itseensä ja elämään, kuvaili sitä sitten henkisyydeksi, flown-tunteeksi, voiman-tunteeksi tai "liekeissä" olemiseksi, antaa meille luottamuksen, jonka pohjalta uskallamme edetä, kohdata itsemme yhä syvemmin, jolloin näemme maailman yhä laajemmin. Pääsemme pysyvään tilaan, jota kutsun "peace in action". Tällöin ylitämme tekemättömyyden ja passivoituneisuuden, jota "rauhaksi" kutsumme. Emme enää mieti mitä haluamme elämältä, vaan alamme kuulla sen mitä elämä haluaa meiltä. Kaikki tekeminen ja olemin alkaa muuttua täyttymyksellisiksi. Enää ei tarvitse yrittää keksiä "mitä haluaisi". Nyt vain kuuntelen sisintäni, jos mitään ei kuulu olen rauhassa, en tee mitään tai teen jotain mukavan yksinkertaista, jos jotain taas sisältä kuuluu... hmmm ei sieltä itseasiassa ikinä kuulu mitään muuta, kuin sisäinen puheemme, mutta jos sinua taas viedään toimintaan, niin anna palaa - Suorastaan Nauti, niistä peloista, joita vanhat mielesi kiinnikkeet nostavat pintaan, jossa ne saavat haihtua...

PPS. aaah - koita kuinka vapauttavaa on alkaa kiroittamaan ja antaa tulla suoraan sydämestä se mitä sillä on sanottavaa - SE on sitä kun kytkeytyy aidosti ympäristöön ja lopettaa taistelemasta vastaan. Silloin sisältä nousee, se minkä puolesta sinä olet, se miksi sinä täällä olet, se jokin, mikä elävöittää sinut, minut ja tämän maailman...

PPPs. Jos et vielä kirjoittanut kommenttia videosta, niin kirjoita jotain sekopäistä, sisältä pursuavaa! Varsinkin, jos et ole koskaan kommentoinut ennen! Niin ja jos olet se tyyppi joka ei koskaan voi olla kommentoimatta, niin hmm riko rutiinisi ja älä kommentoi lainkaan. NYT Anna mennä!!!

Henkeä, eli ympäristön taajuuksilla olemista päivääsi!

-Heikki

PPPPs. Eipä siitä nyt taas kovin lyhyt kirjoitus tullu.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti