keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Mikä puolittaa sperman määrän/toimivuuden?


Laatu ajattelu ei rajoitu vain ravitsemukseen - sperman laadullakin on väliä!
Pahoittelut ronskista aloituksesta, mutta tässä on kyseessä:


Äärimmäisen tärkeää informaatiota Miehille (ja naisille, jotka haluavat miehistään edelleen enemmän irti, kuin vain hyvänyönhalin...)!


MIEHET, GRILLAATTEKO SIITTIÖITENNE MATKAPUELIMELLA???
Hypätäämpä materialisimin, eli sukukaulleuksien maailmaan sykähdyttävällä tietoiskulla(lähteestä tietoa alempana)...

"Tuhansista tutkimuksissa, useimmat 
euroopassa tehtyjä, enemmän kuin 70% päätyi samaan lopputulokseen; Matkapuhelimen säteily vahingoittaa siitöiden toimintaa. Selitys miksi näin tapahtuu vaihtelee tutkimusten välillä, mutta lopputulos ei ole milloinkaan hyvä."


Kännykät saattavat olla luonnollisesti evoluution suurempi suunnitelma yli populoitumisen suhteen. Yksi keino vähentää hedelmällisyyttämme. En tiedä vastustelenko evoluution vahvaa voimaa kirjoittaessani aiheesta, mutta halu tukea kaikkea elämää on saanut itseni havahtumaan.

MIEHET, KAIKKI VELJENI, TÄMÄ ON TEIDÄNKIN TIEDOSTETTAVVA!!!

Kun nykytiedon valossa, huomaan pistäväni vahingossa puhelimen housuntaskuun, tunnen joka kerta pienimuotoisen kuoleman tunteen. Sitten revin puhelimen mahdollisimman nopeasti pois taskuistani ja vien sen kauemmas haaroistani. Samaan aikaan mietiskelen vanhaa tapaani, ajaa autolla ja antaa puhelimen lojua haarojenivälissä - HUAAA TUNNEN KYLMÄN KALMAN VÄREITÄ NIVUSISSA TÄTÄ AJATELLESSA!

(Tiedän. Psyykkinen vaikutus on ehkä jälleen fyysistä suurempi, mutta tässä tarvitaan suurin mahdollinen vipuvarsi muutoksen avuksi, sillä panoksena on, ehkä se arvokkain mitä minusta on tulevaisuuden maailmalle!)"On olemassa 3 kohdetta, joihin keskitytään spermanlaatua arvioitaessa. Ne ovat tässä:

1. Siittiöiden määrä: Miten monta uimaria joukkueessani on?
2. Morfologia: Miten monella uimarilla on nuijapää tyylinen muoto?
3. Liikuntakyky: Miten moni pystyy käytännössä uimaan eteenpäin, joka on oikea suunta?

Jos sperma on väärin muodostunutta tai siittiöt eivät pysty muuttumaan, ei auta vaikka sinulla olisi miten monta "uimaria" Jos sinulla taas on hyviä uimareita, mutta ei tarpeeksi, olet yhtä lailla pulassa."Matkapuhelimen radioaalloille altistuminen
"28 päivän mittaisessa rotilla suoritetussa testissä , rottia altistettiin matkapuhelimen radioaalto säteilylle  1 tunnin päivässä. Lopputulos: Tuolosten valossa on syytä epäillä, että matkapuhelimen radioaallot heikentävät siittiöiden toimintakykyä ja täten voi heikentää miehen hedelmällisyyttä."
(En pidä eläinkokeista. Tämä oli kuitenkin tehty ja onneksi karma palauttaa meille selvästi kovemman tuomion jatkuvasti meneillään olvena ihmistestinä)


Olisiko tästä hyvä vetää johtopäätös mitä tapahtuu, kun kantaa kännykkää housun taskussa 12 tuntia päivässä ja pitää puhelinta vielä herätyskellon lailla yölläkin vieressä???


Seuraava koe (nyt ihmisillä tehty) vahvistaa päätelmiä:
"361 hedelmällisyystesteissä käynyttä miestä jaettiin kolmeen ryhmään liittyen heidän matkapuhelimen käyttöaktiivisuuteen. Ryhmä A: ei käyttänyt puhelinta, B:käytti 2h/päivä, C:2-4h/päivä, D:4h tai enemmän/päivä. 
Lopputulos: Laboratorioteisteissä todettiin siittiöiden määrän lasku, epämuodostumien lisääntyminen ja liikuntakyvyn heikkeneminen. Kaikki tämä lisääntyvässä määrin suhteessa puhelimen käyttöaikaan! Tulokset huomioon ottaen on syytä epäillä, että matkapuhelimen käyttö vaikuttaa negatiivisesti miehen hedelmällisyyteen."

NO VIELÄKÖ AIOT LAITTAA PUHELIMEN LOPPUPÄIVÄKSI TASKUUSI, ENTÄ YÖLLÄ VIEREESI?
En tiedä voiko tutkimuksiin luottaa. Tutkimuksiahan on luonnollisesti monenlaisia, mutta olisiko liikaa vaivaa opetella pitämään puhelinta jossain muualla, kuin "kassien"/haarojen lähettyvillä? Entä olisiko hyödyllistä opetalla välillä jättämään kyseinen laite kokonaan kotiin (,ehkä jopa psyykkisen tasapainottamisen kannalta?)?

Mietin samalla, että mikäli vaikutukset miehelle ovat kyseisiä, niin varmasti jonkinlaisia vaikutuksia radioaaltojen säteilylle altistumisesta on myös naisille...

Aion itse opetalla irtautumaan puhelimesta kokonaan tietyin väliajoin (tätä olen muutenkin harrastanut) sekä pysytellä mahdollisimman etäällä puhelimesta, silloin kun se on mahdollista. Ja ennen kaikkea en aio enää tietoisesti kantaa puhelinta haaroissani!

Pääosin pyrin välttämään seuraavaa:
Suoraa "kassi" vs. puhelin kontaktia


Mitä tapahtui, kun yksittäinen testihenkilö lopetti puhelimen pitämisen haaroissa? (Testihenkilö on alla kerrotun kirjan kirjoittaja)
Kirjoittajan heikentynyt siittiöiden määrä, -muoto, ja liikunta kyky kaikki paranivat vähintään tuplasti 11 viikon aikana!

WIKIPEDIA: SIITTIÖ


Miehet (ja myös Naiset), suositeltavia käytäntöjä puhelimen suhteen:
1. Säilytä puhelin esim. selkärepun uloimmassa taskussa.
2. Kanna puhelinta esim. Ipodille tai mp3 soittimelle suunnatussa olkavarsi kotelossa.
3. Kun et voi välttää "iho kosketusta", käännä puhelimen näyttö itseesi päin. Puhelimen antenni sijaitsee useimmiten puhelimen takapuolella.
4. Irtaudu puhelimesta aina, kun mahdollista tai sammuta se!
5. Kun puhut puhelimeen käytä handsfeetä ja aseta puhelin irti itsestäsi.
6. Kun puhut puhelimeen varmista, että sinulla on maakosketus(ulkona tai teknologiaa hyväksi käyttäen), joka vähentää haitallista sähköenergiaa muuten kehossasi ja olettaisin, että suojaa myös maadoituksella ylimääräisiltä värähtely taajuuksilta.
7. Ideoi muita käytäntöjä!Huom! Testihenkilö otti käyttöön myös seleeni-lisän parapähkinöiden muodossa sekä kylmähoidot!

Suosittelenkin kaikkia miehiä keskittymään ainakin seuraaviin:
a) Laadukas ruoka. Vältä siemenetöntä, ravinteetonta ja lisäaineilla maustettua, eli jalostettua ruokaa!
("jos syöt siemenetöntä ruokaa sinusta tulee siemenetön")
B) Niin se kännykkä, missä säilytät sitä jatkossa?
C) Syö 2-4 parapähkinää päivässä.
d) Liikuta itseäsi ja juo puhdasta vettä! 
e) Marketti olut sisään ja estrogeeni tasot ylös - testosteroni tasot alas = huono juttu! Oluen juonti tai överikännit ei ole miehekästä, edes aamuyön toiminnallisuuden kannalta tai sumentunut keskittymiskyky maskuliiniseen ajatteluun pohjautuvan naisen tyydyttämisen kannalta. 
(Naisen tyydyttäminen kokonais valtaisesti ei muuten ole mitään sellaista mitä me miehet kuvittelemme. En väitä, että tiedän, mutta sen tiedän, että en tiedä - siitä on hyvä aloittaa! ;) 

f) ...jne.


Inspiraatio kirjoitukselle lähti Hulvattomasta Tim Ferrisin "The 4 Hour Body" kirjasta.

Tiivistetysti, kirja kertoo rajojarikkovaa tietoa ihmisvartalon uskomattomien(usein piilevien) resurssien aktivoinnista.

mm.
- Miten tiputtaa n.10kg 30päivässä(ilman liikuntaa)äärettömän yksinkertaisella hitaiden hiilarien -dietillä?
(Aika vanha juttu vai mitä? =) )


- Miten nukkua 2 tuntia vuorokaudessa ja tuntea levänneensä tarpeeksi?

- Miten tuottaa naiselle 15minuutin orgasmi?

- Miten Lisätä n.15kg lihasmassaa 28 päivässä, ilman stereoideja ja salilla käytetyn kokonaisajan ollessa vain 4 tuntia?

-Miten triplata testosteronin määrä ja tuplata siittiöiden määrä?

- Miten peruuttaa "pysyviä" loukkaantumisia/vammoja?

- ...jne.

Tiedän, että ainakin yhdestä aiheesta on pakko jossain vaiheessa kirjoittaa, kun tuo tantra 1. kurssikin (Joogakoulu Natha) tuli keväällä käytyä ja sanoisinko, että yhdistettynä Ferrisin käytännön läheisiin, hieman modernimpaan lähestymistapaan saa kyllä yhä laajentuvaa kuvaa ihmisen seksuaalisuudesta, minäkuvasta, mielikuvista vs. todellisuudesta - KAIKESTA!Napoleon Hill: "Miehet ovat kykeneviä suurtekoihin yleisesti vasta 40 ikävuoden jälkeen, koska oppivat vasta silloin hallitsemaan ja suuntaamaan seksuaalienergiaansa" 
(Oma kommentti: jos oppivat silloinkaan =) )Kirjan youtube-traileri itsessään on jo melko mukaansa tempaava (kuten kirjakin):
Itse kirjaan voit tutustua vaikka Tampereen Shasa Smootilassa!
(Tosin vasta ensi viikolla, sillä kirja ja sen taiat ovat itselläni hallussa vielä tämän viikon, jonka jälkeen taiat elävät muistiin panoistani kohti käytäntöä aina tarvittaessa  ;) )


Lisää aiheeseen liittyvää:


"siittiöiden laadun tärkeys"
Alla olevan kirjan ohella tännekin voisi olla "Hedelmällistä" tutustua: www.hedelmällisyys.fi Lue täältä suora lainaus The 4 hour body - lopputuloksesta.


Urheilijoille - dKirjasta The 4 hour body : Charles boliqinian: "He won't use a cell phone due to radiation, states they have high tested correlation between low testosterone levels in athletes and cell phone carried in pocket"


Poimin Charlesin blogista mielenkiintoisen huomion matkapuhelimeen ja syöpään liittyvästä Devra Davisin haastattelusta, joista alla. Iselleni päälimmäisenä iski lasten altistuminen matkapuhelimen aalloille jo TODELLA NUORESTA LÄHTIEN!!! OLISIKO TÄMÄ VANHEMPIEN SYYTÄ HUOMIOIDA?

Löydät haastattelun osittain alta ja kokonaisuudessaan Charlesin blogista.


Lesson #2: The Harm from Cell Phone Radiation Is Not Limited to Cancer
Although cancer has gotten the most attention among all the dangers of cell phone use, cell phone radiation can also lower sperm count and damage DNA. Davis says this determination has been made from independent studies conducted in various research centers in the United States, Australia, Greece and Turkey.

One of these studies was conducted by Professor John Aitken of the Australian Research Centre of Excellence in Biotechnology and Development at the University of Newcastle. Aitken took sperm from healthy males and divided them into two samples, one a control group and the other exposed to radio frequency radiation equivalent to that produced by an average cell phone. The sperm exposed to the radiation died three times faster than the control group and showed damage to the DNA.


Lesson #3: Kids Have Higher Health Risks from Cell Phone Radiation
As bad as cell phone radiation is for adults, Davis says it is especially dangerous for children. David says that children absorb more radiation than adults because the skull and the bone marrow of children are thinner and more absorptive. She says that if children are given cell phones, they should use them only for emergencies and should text rather than call, as texting does not expose them to as much radiatLesson #5: You Can Easily Reduce the Risks Associated with Cell Phone Use
In Disconnect, Davis provides numerous suggestions on lowering your exposure to cell phone radiation. Some examples include using methods that do not have the cell phone pressed against the ear, such as by using a landline whenever possible, investing in a headset with a Bluetooth emitter, and using the speakerphone function. She also says that it is especially harmful to use a cell phone during periods when you have poor signal quality, as a poor signal causes the cell phone to increase its radio frequency. Davis says a cell phone emits radiation even when not in use, so you should avoid carrying it on your body. If you must carry a cell phone that is turned on, face the front of the cell phone towards your body, as the antenna of a cell phone is usually in the back of the phone.______________________________________________________________________
**************************************************************************************************


Nyt on paras aika irtautua puhelimista ja tietokoneista ja lähteä ulos purkamaan sähkökentät omasta kehosta vaikka rannalle!!! 


Aurinkoisia ja kaikin puolin kesäisen toiminnallisia hetkiä toivottaen!!!

-Heikki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti